flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проект зборів суддів на 16 березня 2018 року

12 березня 2018, 17:18

Проект

порядку денного зборів суддів

Козелецького районного суду Чернігівської області

            Відповідно до ч.ч. 1-3 ст. 128 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» збори суддів – зібрання суддів відповідного суду, на якому вони обговорюють питання внутрішньої діяльності цього суду та приймають колективні рішення з обговорюваних питань. Збори суддів скликаються головою відповідного суду за власною ініціативою або на вимогу не менше третини загальної кількості суддів цього суду. Збори суддів скликаються у разі необхідності, але не рідше одного разу на три місяці.

            Збори суддів Козелецького районного суду Чернігівської області станом на 12 березня 2018 року не скликалися впродовж трьох місяців.

           

Дотримуючись правових норм ч. 3 ст. 128 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», скликаємо збори суддів Козелецького районного суду Чернігівської області на 15.30 годину 16 березня 2018 року у залі № 3 у приміщенні Козелецького районного суду Чернігівської області (17000, смт. Козелець, вул. Свято-Преображенська, 7 Чернігівської області).          

 

            Питання, що пропонуємо розглянути на зборах суддів Козелецького районного суду Чернігівської області, такі:

            1.Про розгляд і затвердження Положення про збори суддів Козелецького районного суду Чернігівської області;

            2.Про питання гарантій незалежності суду та суддів Козелецького районного суду Чернігівської області;

3.Про узгодження графіків чергування слідчих суддів Козелецького районного суду Чернігівської області;

            4.Про узгодження графіків відпусток у 2018 році суддів Козелецького районного суду Чернігівської області;

            5.Про питання, пов’язані із не делегуванням у 2018 році судді Козелецького районного суду Чернігівської області (одного делегата) на спільні збори суддів місцевих загальних судів у Чернігівській області;

            6.Про трудову дисципліну;

            7.Про інші питання внутрішньої діяльності Козелецького районного суду Чернігівської області.

На збори суддів запрошуються судді Козелецького районного суду Чернігівської області Соловей Володимир Володимирович, Іванюк Тарас Іванович, Бузунко Олена Анатоліївна і Бараненко Сергій Михайлович.

            На збори суддів можуть бути запрошені працівники апарату Козелецького районного суду Чернігівської області, судді у відставці, представники громадських об’єднань, журналісти, інші особи.

 

Суддя Козелецького районного суду                                                                                   В.В.Соловей

Чернігівської області          

 Суддя Козелецького районного суду                                                                                      Т.І.Іванюк

Чернігівської області