flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вимога суддів про звіт

15 березня 2018, 09:43

Судді Козелецького районного суду

Чернігівської області

Бараненку Сергію Михайловичу, який

за відсутності кворуму обраний на

адміністративну посаду, 

 

для відома        Судді Козелецького районного суду

Чернігівської області

Бузунко Олені Анатоліївні

 

 

В и м о г а

 

            Відповідно до п. 4 ч. 5 ст. 128 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» збори суддів заслуховують звіти суддів, які займають адміністративні посади в цьому суді, та керівника апарату суду.

            Збори суддів Козелецького районного суду Чернігівської області скликані на 15.30 годину 16 березня 2018 року і на 12.40 годину 20 березня 2018 року.

Ви тривалий час займали посаду голови Козелецького районного суду Чернігівської області, але жодного разу не звітували на зборах суддів. Починаючи з 12 грудня 2017 року, Ви протиправно обіймає посаду голови Козелецького районного суду Чернігівської області, так як обрання Вас на адміністративну посаду відбулося з порушеннями вимог закону, зокрема, правових норм ч. 2 ст. 19 Конституції України, ст.ст. 20 і 128 Закону України «Про судоустрій і статус суддів».

Пропонуємо Вам на запланованих зборах суддів звітувати з питань внутрішньої діяльності Козелецького районного суду Чернігівської області за період Вашого перебування на адміністративній посаді.

 

 

15 березня 2018 року

 

 

Суддя Козелецького районного суду                                                                                   В.В.Соловей

Чернігівської області          

 

Суддя Козелецького районного суду                                                                                      Т.І.Іванюк

Чернігівської області