flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Критична ситуація з відправкою поштової кореспонденції

09 червня 2021, 10:27

      У зв’язку із ситуацією, що склалася із фінансовим забезпеченням судів,  Козелецький районний суд Чернігівської області не є винятком, з метою забезпечення реалізації процесуальних прав учасників судового процесу, рекомендує учасникам судового процесу використовувати сучасні альтернативні способи для отримання повісток, повідомлень та іншої інформації з суду, в тому числі процесуальних документів, а саме:

-отримати судову повістку та повідомлення про судове засідання можна  за допомогою sms-повідомлення. Для цього необхідно подати до суду Заявку на отримання судових повісток, повідомлень в електронному вигляді за допомогою SMS-повідомлення, вказавши у ній номер мобільного телефону. 

- отримати процесуальні документи, у тому числі судові повістки та повідомлення, можна електронною поштою (попередньо подавши заяву про такий спосіб отримання кореспонденції із зазначенням адреси своєї електронної пошти) або зареєструвавшись у підсистемі «Електронний суд» чи безпосередньо через канцелярію суду.

 -  всі процесуальні документи Ви можете направляти до суду електронною поштою через офіційну електронну адресу: inbox@kz.cn.court.gov.ua та через систему «Електронний суд». Разом з тим нагадуємо, що для осіб, які зареєстровані в підсистемі «Електронний суд», повідомлення, повістки, судові рішення та інші процесуальні документи надсилаються на електронну адресу автоматично.

      Разом з тим нагадуємо  учасникам судового процесу про розміщення оголошень про виклик у судові засідання на веб-сайті  https://kz.cn.court.gov.ua Козелецького районного суду Чернігівської області у розділі «Громадянам» - «Оголошення про виклик учасників справи».

      Прес-служба суду