flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проводимо онлайн опитування в суді

09 червня 2021, 11:33

     Протягом червня  2021 року у Козелецькому районному суді Чернігівської області проводиться опитування учасників судових проваджень та відвідувачів суду.

     Громадська організація «Чернігівський  громадський комітет захисту прав людини» у співпраці з проектом USAID «Нове правосуддя» реалізує проект «Проведення опитувань учасників судових проваджень з використанням методології карток громадського звітування (КГЗ) в Чернігівській області в 2021 році».

     Козелецький районний суд пропонує Вам взяти участь в опитуванні громадян щодо якості функціонування нашого суду в он-лайн режимі анонімно.

     Всі бажаючі пройти опитування можуть заповнити он-лайн анкету картки громадянського звітування (КГЗ) за наступним посиланням:

qr код   http://surl.li/uffb

     Враховуючи Ваші відповіді буде проаналізована інформація, що дасть можливість оцінити якість, доступність, зручність перебування в суді. Можливо дані проведеного опитування послугують основою для вдосконалення судових послуг, що надаються відвідувачам суду.

     Інформація про можливість взяти участь в дистанційному опитуванні поширена безпосередньо в приміщенні суду (друковані листівки та інформаційні плакати), на веб-сторінці суду на порталі судової влади.

плакат