flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Шановні жінки зі святом вас!!!!

07 березня 2019, 17:34

З нагоди Міжнародного жіночого дня,  працівниці апарату Козелецького районного суду Чернігівської області підготували виставку своїх творчих робіт.

В експозиції представлені вишиті картини, вишиті ікони хрестиком, ікони та картини вишиті бісером, ікони вишиті технікою «алмазна вишивка», рушники та серветки хрестиком та гладдю, вироби виготовлені технікою вузлового плетіння макраме, картини з  атласних стрічок, вироби плетені крючком та в’язані спицями, вироби із застосуванням техніки «Ришельє».

Ручна робота – це завжди ексклюзив, авторський твір, адже в нього вкладена частина душі майстра, тепло його рук. Виставка дарує своїм відвідувачам естетичне задоволення  від побаченого, адже це  творіння талановитих рук і світлих душ. 

Відвідувачі, судді та працівники апарату суду мають  змогу насолодитися виставкою чудових витворів мистецтва - робіт наших прекрасних майстринь, у кожну з яких вкладено всю душу та найкращі побажання щастя та добра.

Фойє Козелецького районного  суду на деякий час перетворилось  у виставкову залу. Працівники суду  продемонстрували, чим займаються у вільний час. Їх роботи гарні, теплі, сповнені любові та радості, вони подобаються з першого погляду, змушують посміхатися та милуватися ними. Ніколи не бійтеся робити крок! Не бійтеся того, як оцінять вашу роботу.

Виставка викликала захоплення у перших її відвідувачів, а саме учасників судових процесів. Зі слів відвідувачів ніхто не очікував, що в такій установі працюють такі майстрині.

img

В експозиції представлені роботи активних і творчих працівників апарату суду: Віти Бацук, Юлії Братської, Наталії Колесникової, Любові Галюк, Світлани Корнійченко, Ніни Колоколуши, Марини Сукретної, Валентини Батог, Тетяни Бардаченко.

Шановні жінки зі святом вас!!!!