flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд приймав гостей

09 жовтня 2019, 17:15

09 жовтня 2019 року Козелецький районний суд приймав гостей у межах заходу «День відкритих дверей». Сьогодні до суду завітали студенти Козелецького коледжу ветеринарної медицини БНАУ.

Зустрічали гостей керівник апарату Бацук  Віта Миколаївна, прес-секретар суду Бригинець Валентина Федосіївна.

Першим кроком ознайомлення з судом стало відвідування  канцелярії, де їм  пояснили як саме здійснюється прийом та реєстрація вхідної кореспонденції, яким чином здійснюється розподіл справ між суддями та як можна отримати рішення суду, що набрало законної сили.

 Після цього студенти мали змогу оглянути архів, робочі кабінети, зали судових засідань, ознайомились з діяльністю суду, роботою працівників апарату суду.

Суддя Бузунко Олена Анатоліївна запросила до свого робочого кабінету де поспілкувалась зі студентами та відповіла на їх запитання.

Далі відбулась зустріч та бесіда з суддею Іванюком Тарасом Івановичем, на якій можна було поставити запитання, що цікавили студентів.

В рамках даного заходу студенти прослухали коротеньку лекцію від секретаря суду Корнійченко Світлани Сергіївни про адміністративну та кримінальну відповідальність неповнолітніх.

Наприкінці було організовано колективне фотографування.

Козелецький районний суд планує організацію подібних заходів на регулярній основі та запрошує до співпраці і комунікації учбові заклади району та селища.