flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ про добір персоналу на зайняття посад державної служби категорії «В»

08 травня 2023, 18:52

ОГОЛОШЕННЯ

про добір персоналу на зайняття посад державної служби категорії «В»

 До Козелецького районного суду Чернігівської області запрошуються особи на зайняття посад державної служби категорії «В» (у період дії воєнного стану без конкурсного відбору):

– секретаря судових засідань Козелецького районного суду  (строково до призначення переможця конкурсу або до спливу дванадцятимісячного строку після припинення чи скасування воєнного стану) – 2 посади.

Кваліфікаційні вимоги до претендентів:

Освіта – вища освіта за спеціальністю/галуззю знань «Право», «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність» зі ступенем не нижче бакалавра, молодшого бакалавра та інші.

Досвід роботи – не потребує.

Особа, яка бажає працювати в Козелецькому районному суді Чернігівської області на вказаних посадах надсилає на офіційну електронну адресу суду – inbox@kz.cn.court.gov.ua або подає особисто за адресою смт. Козелець, вулиця Свято-Преображенська, 7 - такі документи:

  1. резюме ;
  2. документи, що підтверджують наявність громадянства України та відповідної освіти.
  3. державний сертифікат про рівень володіння державною мовою 

Особа, яка претендує на зайняття посади державної служби у період дії воєнного стану не подає декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбачену Законом України «Про запобігання корупції», та документ про підтвердження рівня володіння державною мовою відповідно до Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної».

Особи, призначені у період дії воєнного стану посади державної служби подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбачену Законом України «Про запобігання корупції», документ про підтвердження рівня володіння державною мовою відповідно до Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної» протягом трьох місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану, у разі якщо такі документи не були подані ними раніше.

Після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посади державної служби, на які особи призначені, оголошується конкурс. Граничний строк перебування особи на посаді, на яку її призначено становить 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

 

Інформацію про вказані посади (завдання та обов’язки, вимоги до особи, умови оплата праці тощо) можна отримати з умов призначення без конкурсного відбору на посади державної служби у період дії воєнного стану:

Призначення на посади буде здійснено за результатами співбесід.

 

За додатковою інформацією звертатися до заступника керівника апарату суду Біди Юлії Вікторівни за телефоном (04646) 4-16-70 з 09.00 год. до 12.00 год.